Veel gestelde vragen
WELKE ANDERE KRUIDEN WORDEN NAAST KANEEL NOG VAAK GEBRUIKT VOOR HET BAKKEN VAN CINNABONS?
Gember, piment, nootmuskaat en kruidnagel zijn populair – maar onze voorkeur gaat uit naar kaneel.
IS ER EEN GEHEIM INGREDIËNT IN CINNABON CLASSIC ROLLS?
Ja, maar dat kunnen wij helaas niet prijsgeven.
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN ICING EN FROSTING?
Icing is een dunnere topping die wordt gesprenkeld of gegoten over bepaalde gebakken producten. Frosting is dikker en wordt meer verspreid zodat de bol meer bedekt is. Remember… “Life Needs Frosting”.
WAAROM RUIKT CINNABON ZO HEERLIJK?
Het is de manier waarop we ons “Makara” kaneel mengen met andere hoogwaardige ingrediënten, waardoor die verrukkelijke aroma ontstaat tijdens het bakken. De geur van versgebakken cinnabons komt je tegemoet zodra je een winkelcentrum, luchthaven of een andere locatie binnenloopt.
HOEVEEL GEMALEN KANEEL KRIJG JE UIT EEN KANEELSTOKJE?
Als je denkt aan een theelepel, dan zit je in de buurt.
WAAROM HEBBEN CINNABON ROLLS GEEN ROZIJNEN?
Vroeger werden rozijnen gebruikt. Toen in 1985 de eerste winkel werd geopend, werden de rolls bereid met rozijnen, maar de meeste mensen gaven de voorkeur aan een roll zonder rozijnen.
WAT KWAM ER EERST? DE CINNAMON ROLL OF DE “STICKY BUN”?
Dat hangt er vanaf aan wie je dit vraagt. Wij houden het gewoon op de cinnamon roll.
Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.